torstai 17. joulukuuta 2015

Tulinen Nakkikastike + Spagetti/Makaroni

Tää ei kuulu tohon Menu hommaa mut aattelin silti laittaa kun kotona tuli testattuu tämmöstä.
Eli kastikke on vähän tulinen mut ei semmonen sietämätön tulisuus/lievittää nopeasti.
Kastike:
30 g voita
30 g vehnäjauhoja
5-7 dl vettä
6 nakkia
pari tippaa Tabascoa (itsellä on habanoresta tehtyä)
2 tl ketsuppia
suolaa
pippuria

kourallinen pitkää spagettia saa katkoa tai noin 3 dl makaronia (saa olla täysjyvä)

1. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon jauhot. Anna kypsyä noin 15 min sekoitellen ettei pala, saa vähän ruskistaa jauhoja jos haluaa, tässä toi samalla vähän paloitella nakkeja. Laita spagetti tai makaroni kiehumaan paketin ohjeen mukaan.
2. Lisää vesi vähitellen jos tykkäät löysästä kastikkeesta niin paljon vettä jos taas tykkäät että kastike ei ole löysää niin vähemmän vettä. Lisää mausteet oman maun mukaan ja ketsuppi. Lisää nakit ja anna kypsyä hetki.
3. Nauti. Vinkki halutessasi voit lisätä sipulia kastikkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti